Up to date...

Kanske läge att göra en liten uppdatering... Var ju ett bra tag sen. Men lusten att blogga har inte funnits.

Iallafall så har vi haft semester med dåligt väder, några soliga dagar och bästa besöken hemifrån. Barnen har bråkat, lekt och badat... Precis som vanligt. Mamma och pappa var nere hos oss i två veckor, helt underbart! Och ännu bättre blev det när Mia och Mattias med barnen kom!!! Dom stannade ett par dagar innan dom drog hemöver och lämnade oss... Jag, Jimmy, mammaoch pappa var och såg Bruce Springsteen i Göteborg. Helt magiskt! Han visade verkligen att han är The Boss!!!

Vi har beställt ny soffa som vi fick vänta läääänge på, men nu står den på plats och är superskön att vila i. Och naturligtvis så krävdes det en större matta, större lampa och en större tv... Det som saknas nu är en ny tv-bänk, men det får nog vänta ett tag.
 
För övrigt så har vi börjat jobba igen, Ebba började fritids och Eric tillbaka på sitt gamla dagis. Ebba stortrivs på fritids och i skolan. Tur är väl det. Hoppas hon har kvar den känslan ett par år till... Hon har blivit så stor helt plötsligt. Och Eric verkar ha kommit in i någon period av seperationsångest. Det är inte roligt att lämna ett barn på dagis när han bara kramar en och vill vara med mamma... Men jag vet ju att det går över på 5 minuter efter att jag har gått. Han har också blivit stor kille. Slutade med napp för ca 1 månad sen. Superbra!
 
Själv så har värken börjat bli riktigt jobbig igen, men det beror ju på att det blir kallare ute. Jag tog nya prover för mrsa i början av september och fick besked förra veckan att jag var NEGATIV!!! Vilken lättnad, 3.e provet i rad. Sista provet blir den 24 oktober och sen är jag friskskriven och redo för operation. Helt underbart! Så kanske blir det innan jul...
 
Vardagen flyter på, det händer inte så mycket. Livet känns rätt så okej just nu och jag mår hyfsat bra, psykiskt alltså...
Och nu ska jag vila lite och försöka hålla mina uppdateringar lite tätare...
 
 

RSS 2.0