Grattis på Mors Dag alla mammor!!!

Japp, idag är det min dag och alla andra mammors dag. Jag och Ann fick lite sovmorgon av Anns man Krille. Vilken pärla! Jimmy jobbar... I fredags var vi på Ikea och det var roligt. Handlade lite för man kan ju inte åka på Ikea utan att komma hem med nåt. Eller hur?!? Och igår var vi till Lund en sväng och tittade på domkyrkan och lite på stan. Sen gjorde vi gomiddag här hemma och mös i soffan.

Idag har vi varit på återvinningen och kastat skräp. Vi har planterat blommor och duschat jordiga barn. Nu sitter dom i soffan och ser film.
Tyvärr så gör mina höfter sig rejält påminda idag. Kan ju bero på att jag har varit igång flera dagar utan att vila ordentligt...
Imorrn åker Ann och barnen hem... *snyft*... Det kommer att bli tomt här hemma. Skittråkigt! Saknar dom redan... Och sen dröjer det 2 månader innan vi ses igen.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och ta det lugnt en stund innan svärföräldrarna kommer på middag!

Ha det gott!

Jag lever om någon undrar...

Har bara inte haft tid att skriva med 4 småbarn i huset och Så vill jag ju vara med Ann. Vi har haft det jättebra hittills. Barnen leker kanonbra tillsammans. Men jag är tacksam över att bara ha 2 barn i vanliga fall. Denna vecka är mina barn på dagis vilket är ganska skönt.

Vi har kajkat runt lite på Center Syd och strosat i affärer och umgåtts. Det är så roligt att ha sällskap! Och jo, Jimmy är också sällskap men inte på samma sätt... På fredag ska vi på Ikea, Jimmy är tacksam över att han jobbar eftermiddag... Kan inte förstå varför?!? Ikea som är så roligt!

Idag ska jag jobba eftermiddag för jag har tid till sjukgymnasten 16.15. Så Ann ska hämta busungarna. Härligt! Och Ebba är överlycklig.

Nu ska jag vila en liten stund innan jag ska iväg till jobbet.

Ha det gott mina vänner!

Bästaste Ann!

Äntligen är min älskade kompis här! Och hennes två vildar...*L*... Det har varit full rulle här idag. Och det har varit himla roligt! Konstigt att barnen är såpass friska att dom kan busa som unghästar på utsläpp... Trots lunginflammation på Eric och öroninflammation på Ebba. Jimmy var hemma i tisdags med Ebba och sen blev han kallad till dagis för då hade Eric feber. Så vi var till Citykliniken med dom och så konstaterades det att det var lung- och öroninflammation. Vilket vi inte hade väntat oss hos Eric. Nu har dom fått medicin och det funkar inte alls. Båda penicillinsorterna smakar skit... Så vi får tvinga barnen att ta medicinen, vilket inte känns bra. Men samtidigt så måste den tas så att dom blir friska. Men det känns som om man ger dom men för livet när man håller ett pedagogiskt nackgrepp på dom och tvingar upp munnen...

Annars är det rätt så hyfsat. Jag har rätt så ont just nu, inte så roligt. Men det kan ju bero på att jag har varit igång hela dagen. Envis som man är... Tänk om jag kunde lära mig att lyssna på min kropp när den säger nej!?!

Och så har jag hamnat i Traderaträsket. Har hittat massor med kläder åt Ebba. Superroligt och det blir som en drog... Adrenalinet flödar när man ser att man leder budgivningen den sista minuten. Och jo, jag vet... Jag är inte riktigt klok, fastän jag har papper som bevisar motsatsen... *L*...

Nu ska jag joina Ann i soffan och sen är det tack och gonatt för min del!

Vab

Jo det kan man väl säga... Hela förra veckan var Ebba hemma från dagis pga feber och hosta. Och idag skulle bli första dagen igen på dagis, frisk... Men icke sa Nicke! Inatt vaknade hon av att hon hade ont i örat, så jag låg och blåste i hennes öra en stund. Tack mamma för alla gånger du blåste i mitt öra! Jag vet ju att det lindrar...
Iallafall så när jag väckte barnen i morse för att gå till dagis så frågade jag Ebba om hon hade ont i örat. Men hon sa nej och hon mådde bra. Så vi gick iväg och allt var frid och fröjd. Sen ringer dom från dagis vid tjugo i nio. Ebba var slö och ville inte äta och hade ont i örat. Så jag ringde taxi och hämtade hem henne. Nu ligger hon i våran säng och äter pepparkaka... Och är inte pigg. Men jag hade aldrig lämnat henne imorse om hon hade sagt att hon hade ont och var så risig som hon var när jag hämtade henne.

Helgen har annars varit bra. I lördags var vi hos Tobbe och Christel. Jimmy hjälpte till med en veranda till deras lekstuga. Så nu vet han hur han ska göra...*L*... Vi var där ett par timmar och sen skulle vi hem och grilla. Men det började regna så det blev pizza istället! En skön dag hade vi iallafall.

Igår så skulle jag starta mobiltelefonen och den var helt död! Vad jag än gjorde så fick jag inte igång den... Panik! Hela livet i telefonen... Svärföräldrarna ryckte ut och skjutsade oss till Center Syd eftersom Jimmy jobbade. Och ja, jag har världens bästa svärföräldrar! Lämnade in telefonen på Telenor och det skulle ta ca 2 veckor. Under tiden har jag lånat en telefon av svärmor. Men är lite irriterad, jag har ju inte ens haft telefonen i 1 år!!!

Nu ska jag mysa med dottern och vila lite. På onsdag kommer ann och barnen! Längtar massor!!! Ska bli så roligt att träffa dom och få sällskap här hemma.

Ha det gott!

Stolt mamma!

Idag har Ebba cyklat till affären och hem igen! Vet ni hur stolt jag är?!? Och över mig själv också... För jag har också testat att cykla. Det gick sådär, gick ganska mycket, men roligt var det trots att det gjorde ont! Och Ebba var superduktig. Hon har varit hemma från dagis idag eftersom hon har feber. Och hon ska vara hemma imorrn också. Men man kan ju inte bara låsa in barn för att dom har feber, eller är jag en dålig mamma nu???

Håller just nu på med maten och har igång en tvättmaskin. Livet är som vanligt alltså... Men... Jag har CYKLAT!!! Vet ni hur värdefullt det är för mig, Agda 82?!?

Låt bli mina saker!!!

Varför är det så svårt att skilja på ditt eller mitt??? Vi hade ju köpt nya solcellslampor som jag placerade ut i fredags, varav tre stycken på framsidan. Söndagmorgon är två av dessa borta... J-la idioter!

Iallafall så gjorde vi inte så mycket igår. Var på Bauhaus och köpte nya solcellslampor. Och sen tog jag en prommis med barnen på affären och Jimmy rensade ogräs. Ebba har feber, var kokhet inatt. Så det var ju skönt att Jimmy var ledig idag med barnen.

Just nu är Jimmy hos tandläkaren med Eric. Och sen ska vi grilla kyckling. Mums!

Jimmy jobbar em i veckan och det är ingen rolig vecka... Så jag hoppas att det ska gå bra med barnen och att jag slipper smärtan... Önsketänkande.

Ha de gott i solen!

Det som inte dödar...

...härdar dig! Eller hur var det nu igen?!? Det får en att må riktigt illa iallafall... Jag har haft en underbar förmiddag med Tobbe och Christel och alla barnen! Tack för hjälpen på vårmarknaden idag. Det är guld värt med vänner som ni! Ebba blev en supersöt häxa och det åktes lite karuseller och annat. Så det var trevligt.

Jag har jobbat hela veckan, men har slutat 11. Värken har varit övermäktig. Inte ens mina supertabletter har kunnat hjälpa mig. Men konstigt nog så har jag mindre ont idag trots att jag gick med barnvagnen ner till byn och sen hem igen... Kanske det är så höfterna ska tas???

Annars händer inte så mycket. Jimmy är uppe hos Kim och hjälper till med köksbygget och jag tänkte vila en stund nu på em. Igår var vi hos svärföräldrarna och åt middag. Gott! I torsdags var vi på Bauhaus och införskaffade lite solcellslampor. Får se om vi ska köpa fler... Billigt är bra.

Vi har ca 20 grader varmt och det är superhärligt ute! Sommarvärmen är tillbaka! Och vi har avslutat behandlingen mot mrsa. Nu ska vi bara testas en massa för det också...

Ha de gott!

Jomenvisst!

Är huvudet dumt så får kroppen lida... Och i mitt fall så stämmer det fantastiskt bra. Igår var det sista stora hygiendagen där huset ska städas och toaletterna skuras. Sängkläder, kläder och handdukar skulle tvättas. Och jag kände mig i hyfsad form när jag lämnade jobbet igår mitt på dan. Så jag åt lunch hemma och sen tyckte jag att det var en brilliant idé att påbörja detta projekt... Jag gjorde alltihop på ca tre timmar. Och sen hade jag ont... Riktigt ont. Kunde knappt gå, än mindra böja mig ner. Så smart jag kände mig sen. Och det påtalades av min man... Och idag var väl ingen höjdarmorgon heller. Så redan vid 10 for jag hem från jobbet. Har ätit lunch för en liten stund sen och ska alldeles strax inta ryggläge för resten av dagen. Tabletterna hjälper tyvärr inte. Hur dum får man bli?!? Och varför lär jag mig aldrig??? Får hoppas att jag kan ta mig till jobbet imorrn iallafall. Min chef tyckte jag skulle stanna hemma om jag var i detta skicket imorrn också.

Annars har helgen varit bra. Lördag så klippte Jimmy gräset och rengjorde terassen. Så nu ska det bara inhandlas lite olja. På kvällen var vi förbi kompisar och sen hem tidigt. Jimmy jobbade förmiddag i söndags så jag och barnen tog en prommis i det fina vädret. Sen skulle vi grilla hos kompisarna vilket vi också gjorde. Mellan hagelskurarna och regnet... Graderna har krypit ner till -1 på nätterna så vi har frost på morgnarna. Inte så mysigt. Jag har slagit igång värmepumpen igen för det är för kallt här hemma. Just nu har vi ca 8 grader varmt ute och det är växlande sol och moln. Solen värmer men det är inte alls som i påskas då vi hade 15-20 grader varmt. Så nu har vi fått aprilvädret!

Nu ska jag vila så kanske smärtan lättar något...

RSS 2.0