Superhett!

Och klockan är bara halv elva... Men jag ska definitivt inte klaga!

I tisdags var jag till tandläkaren och fick lagat en tand och tagit ut en annan. Hyfsat öm i käken fortfarande... Och det var väl pengar som man kunde ha haft roligare för, men samtidigt är det skönt att ha det gjort! Och efter tandläkarbesöket var vi på Nova och jag fick titta på när dom andra i familjen åt. Men jag fick tröstshoppat lite iallafall...

Igår var vi till Ängelholm och jag fick träffa ortopeden som utför steloperationer. Och han sa att det blir definitivt en steloperation för mig när jag är av med mrsa:an. Så det var positivt! Mycket bra läkare. Han talade också om att jag inte fick vara utan mina bälten och ska fortsätta med sjukgymnastiken. Hade jag bara haft problem på ena sidan av bäckenet så hade han opererat in en skruv, men nu när det gäller båda sidorna så kommer jag att ha en stålram runt istället... Låter ju spännande. Men jag kommer att bli smärtfri och inte handikappad! Så även om det är en lång process så är det värt det!

Efter det besöket så var vi här hemma och höll på med baksidan. Jag klippte gräset trots smärtan... Kanske int så smart, men jag är väl inte känd för att vara just smart. Sen hjälpte kompisar till med trädäcket och det gick väl sådär... Inte färdigt än och det lär ju ta ett bra tag till innan det är färdigt. Men det var guld värt att få hjälp iallafall!

Idag är jag ledig från jobbet. Himla skönt! Och senare idag kommer systeryster, Cajsa och Nicke på besök. Ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag njuta av denna dagen och hoppas att barnen kan hålla sams! Vilket dom inte gjorde igår...

Trötta barn, snygging och ny frissa!


Hektisk vecka...

Jodå, igår var Ebba till tandläkaren, idag ska jag dit och imorrn ska jag till Ängelholm och träffa ortopedspecialist på bäcken/höft-smärtor. Och på torsdag kommer systeryster med familj och hälsar på! Och det ska bli så roligt!

Annars rullar det på som vanligt. Midsommar firades hos Tobbe och Christel. Skitmysigt! Och barnen hade jätteroligt. Tyvärr så hade jag lite väl mycket värk så jag gav upp vid 9 och tog med mig Eric hem. Ebba ville stanna med pappa. Dom kom strax efter elva. Så hon hade jätteskoj.

I lördags satte vi igång och försökte få bort den överflödiga oljan på trädäcket. Tyvärr så kan ju inte jag hjälpa till trots att jag försökte, men när jag till och med är på väg att gråta för att jag ligger på knä så kanske jag ska låta bli... Så Jimmy med sin dålig rygg och taskiga knän gör jobbet istället. Och imorrn får vi förstärkning av kompisar... Som är guld värda! Jag lejde bort ogräsrensningen till kompisars barn och det var himla snyggt jobbat! Så i fortsättnngen kommer det nog att bli så!
Jimmy jobbade i söndags och vi hade en slödag här hemma.
I lördags så upptäckte vi att Ebbas ena örhänge hade åkt in i hålet så jag fick agera operationssköterska. Som tur var så gick det bra, annars hade det blivit akuten och det ville Ebba absolut inte! Nu har vi ett förbud på sådana örhängen med små kulor.

Nu ska jag äta en något sen lunch och hoppas att jag överlever tandläkarbesöket...

Det bidde kort...

Japp, jag var och klippte mig hos en annan frissa och jag är supernöjd!!! Det blev kort i nacken och i princip kort hela håret. Och det känns så lätt, det går fort att duscha och göra sig iordning. SUPERNÖJD! Och jag fortsätter rasa i vikt, är nu under 70 kg!

Annars har det inte hänt så mycket. Vi jobbar på som vanligt... Skattepengarna kom och gick...*L*... Skämt åsido. Det blev ju en del shoppande och lite andra saker. Vi var dessutom tvugna att köpa en ny pool eftersom studsmattan tydligen inte nöjde sig med torkvindan... Jimmy har varit och beställt nya golfklubbor och jag ska roa mig med tandläkaren nästa vecka! Snacka om ytterligheter...

Jag var till farbror doktorn nästa vecka och är fortsatt sjukskriven på halvtid till sista december. Inte så muntert när jag börjar känna mig hyfsat bra. Men det är ju så svårt att lyssna på andra när dom säger att jag ska ta det lugnt och inte rusa iväg. Och innerst inne så vet jag ju att dom har rätt... Ibland iallafall. Så jag får väl ta det lugnt om jag ska hålla i många år till. Jag hade/har dessutom bihåleinflammation så nu äter jag penicillin igen. Tänk så roligt man kan ha! Just det ja... Vi var ju och testade oss för mrsa igen efter behandlingen och eftersom barnen åt penicillin då så var det ju bara jag och Jimmy som testade oss. Och första provet efter denna gigantiskt jobbiga hygienbehandling var negativt. Och förra veckan testade vi oss igen. Barnen var negativa, men både jag och Jimmy hade fått tillbaka det i halsen... Så det är till att sluta hångla! Int för att vi gör det ändå med två gulliganer i sängen. Någon som behöver p-piller?!?
Iallafall så kunde man ju ha förväntat sig att man skulle vara fri från denna skit nu när man har genomgått behandling med allt vad det innebär, men tydligen inte...

I helgen var vi och uppvaktade svärföräldrarna och det var trevligt. Och igår var vi på Tosselilla, ett stort lekland här nere i Skåneland. Man betalar inträde och sen är det fritt fram i karuseller och bassänger. Himla roligt för barnen och för en själv! Vädret var ju inte nåt vidare, det blåste småkyligt hela dagen precis som vanligt här nere. Men Busan skulle minsann bada. Och när hon började bli blå om läpparna så frågade jag om hon frös. -Nej mamma, jag fryser inte... Kom det mellan klapprande tänder och en skakande kropp... Till slut fick vi säga till på skarpen att hon skulle komma upp. Men hon frös minsann inte! Eric hade hur kul som helst när han fick en jättestor boll som Jimmy vann åt honom. Efter det så var hans dag räddad. Det krävs inte så mycket för att roa honom.

Alla var hyfsat trötta och slitna efter den dagen och jag hade jävligt ont efter en massa timmars promenerande. Men det var det värt! Så det blev pizza och duschen. Och sen natta kudden. Fast jag blev visst sittandes framför datorn en stund... Tradera... Iallafullafall så har Eric haft fuffens för sig inatt, han skulle dricka och han hämtade leksaker och skulle ha macka. Klockan 2 på natten! Skulle inte tro att mamman var så road av detta... Han slocknade igen vid halv 5 och jag skulle upp vid halv 6... Lätt sliten idag. Och ont i hela kroppen. Så det blir snart att natta kudden!

Mamma har legat på sjukhus ett par dagar med inflammerad bukspottskörtel och galla. Inte roligt alls. Jag höll på att sätta kaffet i halsen när pappa meddelade att hon låg på sjukhus... Jag blev livrädd och trodde det värsta, men det var inte lika allvarligt som jag befarade. Så nu andas vi igen och hoppas att hon blir av med gallret som Moa sa... Gullunge!


Nu är det dags för Agda att ta rullatorn in till sängen och natta kudden med en skål ostkrokar!
Nattinatt!

Nyklippt och långledig!

I fredags var Busan med mig på jobbet och det gick jättebra. Vi var och klippte oss en sväng och Busan blev så söt! Själv är jag sådär nöjd. Hade velat ha lite kortare i nacken, men det får jag väl ta senare... Efter att vi jobbat så åkte vi hem till gammelfarmor och åt lunch där. Och efter det så var vi hos kompisar. Ebba premiärbadade!!! Kallt, men det verkade inte bekomma henne.

I lördags så var vi på grillfest hos svärföräldrarna. Roligt! Och himla gott! Och igår så började Jimmy jobba em... Inte roligt alls att vara hemma på eftermiddagarna själv, men jag tror vi ska vandra bort till kompisar nu när Eric vaknar. Så vi får leka lite.

Jag har cyklat idag igen!!! Skitont, men det är så roligt!!! Tänk så lite som kan göra mig glad! Fast värmen gör ju att jag inte har så ont och jag behöver inte ta så mycket tabletter heller. Så det känns som om det är på gång att vända lite iallafall.

Sen är det ju det här med tradera... Vilken drog...

Nu ska jag vila en stund innan Eric vaknar!

Tomt och ensamt...

Ibland till och med ekar det här hemma... Så tråkigt när Ann och barnen åkte, men det är ju så livet är när man bor långt ifrån varandra. Men jag saknar dom ändå!

Igår var vi på grillkväll på barnens dagis. Strålande solsken och 27 grader varmt på dagen och sen tvärvände det och blev kallt och började blåsa. Inte roligt alls. Och jag var inte klädd för det. Vaknade inatt av att jag hade ont i bihålorna och insåg att jag var rejält förkyld... J-la skit. Tycker det räcker med värken jag har... Som inte är så rolig just nu. Men det får jag väl leva med ett tag till. Fick iallafall ett positivt telefonsamtal i fredags från Citykliniken. Det blir en remiss till en specialist på foglossningar och som utför steloperationer i Ängelholm. Så det känns bra.

Imorrn är jag ledig och jobbar på fredag. Och då ska Ebba följa mig på jobbet. Sen hoppas vi på fint väder i helgen och att förkylningarna har gett med sig!

Ha de gott! Det blir en tidig kväll... som om det skulle vara ovanligt för Agda...

RSS 2.0