5 arbetsdagar kvar!!!

Sen är det semester! Och det ska bli skönt! För hur mycket jag än trivs på jobbet så ska det bli skönt att inte ha några tider att passa och inte behöva lämna barnen på dagis.

Det har varit riktigt bra väder ett par dagar nu. Igår premiärbadade jag. Och det var skönt, men inte så bra för höfterna. Ebba älskar att bada och det är så roligt att se. Ibland får man säga till på skarpen att hon måste kliva upp ur poolen, när hon börjar bli blå om läpparna. Vi är riktigt nöjda med poolen. Och Eric har fått en liten pool så han också kan plaska lite. Han gillar inte riktigt den stora.

Vi har grillat och det är ju så himla gott! Att man int gör det oftare på vintern... Jag sköter gräsklippningen och Jimmy försöker bli färdig med trädäcket. Det blev ju lite för mycket olja på det så nu försöker han slipa bort det. Och det går väl hyfsat. Det är ju lite jobbigt att jobba heltid samtidigt som det är en massa som ska skötas hemma också. Och jag är ju inte i skick för att kunna ligga på alla fyra och hjälpa till med sånt.
Men förhoppningsvis så kan jag göra det nästa år! Om jag nu får opereras någon gång... Våran infektionsläkare ringde i fredags och var inte så glad på läkaren från Ängelholm... Det är ju så att dom inte får neka mig vård pga mrsa. Men det gör man ju när man skjuter på operationen. Så hon skulle skriva ett litet brev till ortopeden i Ängelholm. Så kanske att det händer något sen!

Annars händer det inte så mycket. Jag längtar mest hem till familj och vänner. Känns som om det är evigheter sen vi sågs. Och jag vill träffa mamsen och papsen.

Nu ska jag avnjuta en kopp mintchokladkaffe medans Eric sussar och Ebba tittar film!
Ha det gott i värmen!

RSS 2.0