Semesterbilder och uppdatering om läget


Världens bästa mommo



Gissa vem som aldrig ska bädda rent?!?



Skitnöjd svärson...


Bästa sommarpolare!


Galenpanna!


Sommardag i Lomtjärnsparken! Ljuvligt!


Pinnbrödsgrillning hos bästaste Lisa och Danne!


SnyggEric och mysHugo


Mysbusan


Badkillen!

Lite semesterbilder hemifrån byn... Hur mysigt som helst! Och nu när jag lägger upp dom så längtar jag massor tills vi ses igen.

I övrigt händer det inte så mycket. Jag var hemma 3 dagar förra vekan för att jag har haft lite värk... Kanske int så lite heller när man måste vara hemma. Men så är livet ibland. Svärmors bror gick bort förra söndagen. Och det var så oväntat. En jättemysig karl och han är saknad... Oerhört tragiskt. Och Stefan Liv miste livet i flygkraschen... Huvvaligen. Det finns inga ord som kan ersätta saknaden efter älskade människor. Och naturligtvis tänker jag ju på moster. Och begravningen nästa onsdag blir jobbig för alla... Vila i frid.

I helgen har vi plockat in lite utemöbler, igår åkte resten in. Och Eric har fått en Cars rullväska. Ska bli roligt att se dom när vi ska flyga... I söndags var vi på bio med barnen och såg Cars 2. Skitbra! Och barnen var jätteduktiga. Satt som tända ljus hela tiden. Så vi ska definitivt se mer bio med dom.
Idag ska jag på föräldramöte, farfar ska vara med barnen. Imorrn har jag också föräldramöte men för Ebbas avdelning. Men det får jag nog hoppa över eftersom jag saknar barnvakt.

Jag och Jimmy har avslutat medicineringen mot mrsa, dock pågår fortfarande hygienbehandlingen... Tvättmaskinen är väl snart utbränd. Men fredag är sista dagen. Och jag hoppas att vi är kvitt detta snart!

Nu ska jag inta viloläge och ta hand om min kropp!

RSS 2.0